Πρόκειται να Ανακοινώσουν Παγκόσμια Κυβέρνηση;

Windlander  20/2/2023


Ακούμε από πολλές πηγές ότι αυτοί (=όχι εμείς) σχεδιάζουν στο εγγύς μέλλον να ανακοινώσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Πηγές στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών και μυστικές κοινωνίες λένε ότι για να επιτευχθεί αυτό η ανθρωπότητα υποβάλλεται σε τελετή μύησης. Έτσι -σύμφωνα με αυτούς- η πανδημία και η εκστρατεία εμβολιασμού, ο ουκρανικός πόλεμος, τα UFO και τα τοξικά ατυχήματα είναι όλα απλά θέατρο που έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει τις μάζες να υποταχθούν σε μια παγκόσμια αρχή.

Αυτό ακούγεται σαν δικαιολογία για να αποφύγουν τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης, επειδή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχει δολοφονηθεί ως μέρος αυτής της «τελετής μύησης».
Υπάρχουν επίσης πολλές αποδείξεις ότι η χαζαρική, μαφία που έχει καταλάβει τις περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις, προσπαθεί πραγματικά να σκοτώσει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Έχουν πιαστεί πολλές φορές να προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο, να διαδώσουν ασθένειες, να προκαλέσουν μαζική πείνα κ.λπ.
Προσπαθούν επίσης να επιβάλουν κεντρικό έλεγχο με το σημάδι του θηρίου σε όλα τα χρήματα, τα τρόφιμα κ.λπ. με τις ψηφιακές ταυτότητές τους και το κεντρικά ελεγχόμενο ψηφιακό νόμισμα.

Σε μια ένδειξη ότι αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, τις προάλλες, ένας συνάδελφος ρώτησε γιατί η τράπεζα τον εμπόδισε να στείλει χρήματα στο εξωτερικό και ένας Καναδός τραπεζίτης του είπε ότι «απέτυχε στη διαδικασία ελέγχου τους». Χρησιμοποίησε επίσης τη φράση «δολάριο ΟΗΕ», για να αναφερθεί σε αυτό που γνωρίζουμε ως «δολάριο ΗΠΑ».

Σε μέρη όπως η Βραζιλία, συνδέουν τώρα το καθεστώς εμβολιασμού με τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας κ.λπ. παρόλο που τα εμβόλια έχουν πλέον αποδειχθεί τοξικά. Να γιατί: Αυτή η αίτηση πατέντας της Pfizer -που εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021- έχει σκοπό την εξ αποστάσεως ιχνηλάτηση επαφών όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως. Θα συνδεθούν ή ήδη συνδέονται με το «διαδίκτυο των πραγμάτων» μέσω μιας κβαντικής σύνδεσης παλλόμενων συχνοτήτων μικροκυμάτων 2,4 gHz ή και υψηλότερων, από πύργους κινητής τηλεφωνίας και δορυφόρους απευθείας με το οξείδιο του γραφενίου που συγκρατείται στους λιπώδεις ιστούς όλων των ατόμων που έχουν εμβολιασθεί. Διαβάστε το ΞΑΝΑ!

Οπότε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε πραγματικά να κάνουμε με μια σατανική προσπάθεια κατάληψης του πλανήτη, αναγκάζοντάς μας σε υπακοή ή αλλιώς σε λιμοκτονία μέσω ενός συστήματος δημοσιονομικού ελέγχου με το σημάδι του θηρίου.

Όχι μόνο προσπαθούν να μας υποδουλώσουν, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να σκοτώσουν τους περισσότερους από εμάς. Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με μια σημαντική νέα ώθηση εκκίνησης του Πραγματικού Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που περιλαμβάνει συγκρούσεις αρμάτων μάχης μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη φορά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «το αμερικανικό πλοίο Arc Integrity έφτασε στο λιμάνι της Γκντίνια [στη Βόρεια Πολωνία], μεταφέροντας έως και 700 μονάδες διαφόρων στρατιωτικών εξοπλισμών, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης Abrams και Bradley, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τη θρυλική αμερικανική 1η Μεραρχία Πεζικού, την παλαιότερη αμερικανική μεραρχία γνωστή ως την Μεγάλη Κόκκινη… αυτή είναι η εικοστή μεταφορά τέτοιου τύπου». Με άλλα λόγια, έχει ήδη αναπτυχθεί ένας πλήρης στρατός αρμάτων μάχης των ΗΠΑ με 140.000 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού.

Στη συνέχεια, στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου την περασμένη εβδομάδα, στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί και εμπειρογνώμονες από σχεδόν 100 χώρες, ο ένας ομιλητής μετά τον άλλο επιτέθηκαν υστερικά στη Ρωσία. Για παράδειγμα, ο μασκοφόρος ηθοποιός που υποδύεται την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποδείξει επίσημα ότι η Ρωσία έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Στη συνέχεια, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Πιστόριους λέει ότι «η Ουκρανία πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο». Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σουνάκ φωνάζει «πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία να προστατεύσει τις πόλεις της από ρωσικές βόμβες και ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη». Συντάχθηκε επίσης με τις ΗΠΑ για να καταγγείλει τα «αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου» της Ρωσίας.

Στη Ρώμη και στο Κίεβο γεμίσαμε πουλιά, και τώρα έχουν κατέβει στο Μεξικό. Τι προσπαθούν να μας πουν;

Λαμβάνουμε επίσης αναφορές από πολωνικές υπηρεσίες πληροφοριών και άλλες πηγές ότι «έρχεται από πέντε κατευθύνσεις» μια εισβολή ρωσικού στρατού 500.000 ανδρών.

Το πρόβλημα με αυτή την υστερία είναι ότι δεν ταιριάζει με τα πραγματικά γεγονότα. Όπως σημειώνουν οι πολωνικές υπηρεσίες πληροφοριών, «δημοσίως όλοι είναι με την ουκρανική κυβέρνηση, αλλά, στο παρασκήνιο, η κατάσταση έχει ήδη αντιμετωπιστεί».
Οι πραγματικοί αριθμοί του πολέμου στην Ουκρανία, που στοιχειοθετήθηκε από τη Μοσάντ και δημοσιεύθηκε από τον Hürseda Haber , δείχνουν ότι η ισορροπία δυνάμεων είναι 8 προς 1 υπέρ της Ρωσίας. Υπάρχουν 18.480 νεκροί στη ρωσική πλευρά, έναντι 157.000 στην ουκρανική πλευρά.
Ιταλικές πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων προσθέτουν ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελίνσκι σκοτώθηκε πρόσφατα κατόπιν εντολής τους. Πηγές της Μοσάντ συμφωνούν λέγοντας «Ο πραγματικός Ζελένσκι έχει φύγει. Αυτό που εμφανίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο είναι ένα avatar ή CGI. Οι P3 είναι αληθείς.».

Δεδομένου ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας έχει ουσιαστικά τελειώσει, όλη αυτή η υπερβολική αντιρωσική υστερία μοιάζει με εκστρατεία αποπροσανατολισμού. Πηγές της MI6 λένε ότι ο γιγαντιαίος αμερικανικός στρατός αρμάτων μάχης βρίσκεται στην πραγματικότητα στη Ρωσία και εντάσσεται στον ρωσικό στρατό για μια μαζική εκστρατεία κατά της κομμουνιστικής Κίνας. Με άλλα λόγια, ενεργοποιείται το σχέδιο του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου να ξεκινήσει έναν νέο ψυχρό πόλεμο και να κάνει τη Ρωσία να φαίνεται σαν σύμμαχος της Κίνας –μόνο για να στραφεί εναντίον τους την τελευταία στιγμή.

«Δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την αμερικανική ηγεμονία με την κινεζική κομμουνιστική ηγεμονία», εξηγεί ρωσική πηγή της FSB.

Ωστόσο, η Ρωσία εξακολουθεί να παίζει και στις δύο πλευρές, και όπως το Tass αναφέρει:

Η Μόσχα και το Πεκίνο θα πραγματοποιήσουν σύντομα μια σειρά συνομιλιών υψηλού επιπέδου, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Κρατική Δούμα. Είπε ότι οι Αμερικανοί αρχίζουν τώρα να παίζουν ξανά παιχνίδια, προσπαθώντας να επιστρέψουν σε μια διπολική παγκόσμια τάξη, αυτή τη φορά με την Κίνα… «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους προσπαθούν μανιακά να λεηλατήσουν τον κόσμο και να εισπράξουν φόρο τιμής από την ανθρωπότητα».

https://tass.com/politics/1576891

Η πραγματική ιστορία είναι ότι οι Ρώσοι, μαζί με τα δυτικά και ασιατικά Λευκά Καπέλα, θέλουν έναν πολυπολικό κόσμο και δεν θέλουν να αντικαταστήσουν την ηγεμονία των ΗΠΑ με την κινεζική κομμουνιστική ηγεμονία.

Η χρήση ενός όπλου σεισμού εναντίον της Τουρκίας είχε σκοπό να προειδοποιήσει την Κίνα ότι η Δύση κατέχει τέτοια όπλα και θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Κίνας εάν αναγκαστεί, αναφέρει πηγή του Πενταγώνου.

Πηγές της CIA προσθέτουν «Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε την πλήρη ισχύ των μη πυρηνικών όπλων της Ρωσίας. Μια εγκατάσταση Pantsyr είναι ικανή να μετατρέψει μια περιοχή 100 γηπέδων ποδοσφαίρου σε νεκρή έρημο – αφήνοντας τον εχθρό χωρίς τανκς, ανθρώπινο δυναμικό, αεροσκάφη και χωρίς UAV – ΜΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ! Η βόμβα κενού της Ρωσίας δεν έχει αντίστοιχη ισχύ πουθενά στον κόσμο. Σαρώνει τα πάντα – όλα πέφτουν στο έδαφος σε μια έκταση ακτίνας 300 μέτρων! Και η Ρωσία έχει πολλά περισσότερα. Απλά δεν έχει νόημα να δείξει τα πάντα αμέσως».

Η τεράστια, και μέχρι στιγμής κρυμμένη, κίνηση εναντίον της Κίνας έρχεται καθώς η Αμερικανική Εταιρεία βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας και της κοινωνικής κατάρρευσης.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχασε μια διεθνή προθεσμία πληρωμών στις 31 Ιανουαρίου και έχει διακοπεί από τις 17 Φεβρουαρίου. Το λιμάνι του Λος Άντζελες επιβεβαιώνει «σημαντική μείωση του όγκου» τον Φεβρουάριο.

https://www.freightwaves.com/news/beleaguered-los-angeles-port-pins-hopes-on-2nd-half-rebound

Το χρεοκοπημένο καθεστώς Μπάιντεν, εν τω μεταξύ, τα μπαλώνει ξεπουλώντας στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου και όπλων, ενώ κλέβει συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ό,τι άλλο μπορεί να πιάσει στα χέρια του. Μειώνει επίσης τα δελτία τροφίμων κ.λπ. Αυτά τα «έκτακτα μέτρα» μπορούν να διατηρήσουν το καθεστώς μέχρι περίπου τον Ιούλιο, σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/biden-administration-allowing-states-spend-medicaid-money-food-housing

Στις ΗΠΑ συνεχίζεται επίσης η κοινωνική κατάρρευση. Ένας φίλος που επισκέφθηκε πρόσφατα το Σιάτλ λέει ότι το κέντρο της πόλης εγκαταλείφθηκε, τα καταστήματα ήταν κλειστά και το μόνο πράγμα που άνοιξε ήταν ένα φαρμακείο μαριχουάνας. Αυτό το είδος εικόνας επαναλαμβάνεται στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ.
Στο Λος Άντζελες, η εγκληματικότητα είναι τόσο μεγάλη που ο δήμαρχος προειδοποιεί τον κόσμο να μην αφήνει μπουκάλια νερού στα αυτοκίνητα επειδή οι άνθρωποι μπορεί να σπάσουν τα παράθυρα μόνο και μόνο για να τα αρπάξουν.

Ολόκληρη η επονομαζόμενη Προεδρία του Τζο Μπάιντεν έχει επίσης εκφυλιστεί σε καθαρή φάρσα. Δείτε παρακάτω τον «Μπάιντεν» να λέει στους δημοσιογράφους «λυπηθείτε με ρε παιδιά» (*give me a break, man) και μετά να αποχωρεί χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση σχετικά με τα σχόλιά του για τα «εναέρια αντικείμενα» στις ΗΠΑ και τους οικογενειακούς επιχειρηματικούς δεσμούς του με την Κίνα.
Παρατηρήστε τον ψεύτικο Λευκό Οίκο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί στην ηγεσία του παλιού καθεστώτος βλέπουν τον πόλεμο ως διέξοδο. Όπως μου είπε κάποτε ένας κορυφαίος στρατηγός του Πενταγώνου: «θα προτιμούσαμε να ξεκινήσουμε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρά να γίνουμε άνεργοι».

Ωστόσο, η Κίνα γνωρίζει καλά αυτά τα σχέδια και ετοιμάζει τις δικές της εκπλήξεις. Μια πηγή της Καναδικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών λέει ότι ένας τεράστιος κινεζικός στρατός έχει συγκεντρωθεί από τον κομμουνιστή προδότη Justin Castrudeau κρυφά σε υπόγειες βάσεις γύρω από τον Καναδά για μια κίνηση στις ΗΠΑ. Στρατιωτικές πηγές στην Αριζόνα λένε επίσης ότι υπήρξε μια τεράστια εισροή Κινέζων ανδρών στρατιωτικής ηλικίας που διείσδυσαν κατά των ΗΠΑ. Ο τίτλος αυτός φαίνεται να το επιβεβαιώνει:

«Οι συλλήψεις Κινέζων μεταναστών που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού εκτινάσσονται κατά 1.230% τον Ιανουάριο».

https://www.washingtonexaminer.com/policy/immigration/arrests-of-chinese-citizens-illegally-crossing-us-mexico-border-jumps-1-230-in-january

Αυτή η πολεμική συζήτηση μπορεί κάλλιστα να είναι μικροπολιτική υψηλού επιπέδου, καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια παγκόσμια κυβέρνηση πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους.
Επιπλέον, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που βλέπουμε αποτελούν απλά τρομολαγνεία. Για παράδειγμα, δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω μέσω άμεσης αναλογικής αναφοράς ότι οι εκτροχιασμοί του τρένου, με τα τοξικά σύννεφα να εξαπλώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι πραγματικοί. Γνωρίζουμε ότι υπήρξε εκτροχιασμός τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη, στο Οχάιο, και ότι επρόκειτο για σκόπιμη προπαγάνδα. Έλαβε χώρα ακριβώς εκεί όπου γυρίστηκε μια ταινία του Netflix με θέμα μια τέτοια καταστροφή. Οι 10 κορυφαίοι ιδιοκτήτες της εταιρείας σιδηροδρομικών μεταφορών Norfolk Southern Corp περιλαμβάνουν θυγατρικές των Rockefeller, όπως:

Vanguard

JPMorgan

BlackRock

movie-about-train-derailment-had-extras-from-eastern-palestine.html

https://pepelivesmatter.substack.com/p/ohio-chemical-train-derailment-movie

Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει είναι ότι γίνονται πραγματικοί εκτροχιασμοί τρένων, αλλά ακολουθούνται από υπερβολικές αναφορές για τοξικές αναθυμιάσεις κ.λπ. Αυτό είναι το μοτίβο που παρατηρήθηκε στη Φουκουσίμα, όπου την πραγματική έκρηξη και το πραγματικό τσουνάμι ακολουθήσαν εξαιρετικά υπερβολικές αναφορές ότι «ολόκληρος ο Ειρηνικός Ωκεανός» ήταν ραδιενεργός. Οι Ροκφέλερ έχουν μακρά ιστορία σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις.

Επίσης, ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υπονόμευσης), που ανήκει στους Ροκφέλερ, συμβουλεύει τους ανθρώπους να αποθηκεύουν φάρμακα κατά της ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο στην ατζέντα τους είναι κάποιο τοξικό πυρηνικό ατύχημα (πραγματικό ή ψεύτικο). Η ρωσική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για ένα τέτοιο σχέδιο.

Οι πρόσφατες καταρρίψεις πολλών UFO, που αναφέρθηκαν από τις αμερικανικές και καναδικές αρχές, είναι άλλο ένα παράδειγμα. Οι Ρώσοι φαίνεται να το έχουν καταλάβει, με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tass να προειδοποιεί «Το αμερικανικό κύμα πανικού που προκαλεί θόρυβο ανακατεύοντας μαχητικά αεροσκάφη και εκτοξεύοντας πυραύλους, σημαίνει ότι κάποιος θα χτυπήσει έναν στόχο που δεν πρέπει να χτυπηθεί, γεγονός που θα αυξήσει την πιθανότητα τραγικών περιστατικών». 

https://tass.com/pressreview/1575937

«Τις επόμενες εβδομάδες, ίσως και μήνες, να είστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο και ποικίλο πρόγραμμα φόβου που θα διενεργηθεί εναντίον σας», αναφέρει μια πολωνική πηγή πληροφοριών. «Ωστόσο, τίποτα από αυτά με τα οποία θα σας τρομάξουν δεν θα μεταφραστεί σε δράση στο φυσικό επίπεδο», προσθέτει η πηγή.

Η επιβεβαίωση αυτής της τρομοκρατίας που προοριζόταν να ξεκινήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση ήρθε από ένα πάνελ στην Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδο Κορυφής του 2023, όπου αναφέρθηκε ότι θα λάβει χώρα «ένα σοκ» για τη μετάβαση της «διεθνούς τάξης» σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ακριβώς όπως με τον βοσκό που φώναζε «λύκος», όμως, οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να πιστεύουν τη συνεχή υστερική τρομολαγνική πλημμύρα που προέρχεται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Ακόμη και με μια ερώτηση που έχει σχεδιαστεί για να χειραγωγεί τους ανθρώπους, όπως «Συμφωνείτε… ότι οι εθνικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί δεν σκοπεύουν να παραπλανήσουν», το 50% δήλωσε ότι διαφωνεί. Μόνο το 25% συμφώνησε, σύμφωνα με τη μελέτη. Αν ρωτούσαν «οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί παραπλανούν σκόπιμα τους ανθρώπους;» θα συμφωνούσε σχεδόν το 70%. 

Η αποτυχία της εκστρατείας UFO να τρομάξει τους ανθρώπους (μέχρι στιγμής) είναι ένα παράδειγμα του ότι οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πλέον τις ανακοινώσεις της εταιρικής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε τώρα να υποχωρήσει και να πει ότι τελικά κατέρριψε μπαλόνια χόμπι των 14 δολαρίων.

Η πρόσφατη αποτυχημένη απόπειρα τρόμου εξωγήινης εισβολής, όμως, ξέπλυνε έναν ενδιαφέροντα καμπαλιστικό χαρακτήρα. Αποδεικνύεται ότι μεγάλο μέρος των UFO και της «αποκάλυψης εξωγήινων» προέρχεται από τον Laurence Spelman Rockefeller Jr. Ιδού τι είχε να πει μια πηγή της CIA σχετικά με αυτό:

«Ο Λόρενς Ροκφέλερ πρεσβύτερος [ο αρχικός χορηγός αποκάλυψης UFO/εξωγήινων] έχει βγει εκτός πλάνου από το 2004 περίπου. Ανέλαβε ο γιος του. Ο ανεπίσημος γιος του – ο Τζον Ποντέστα – βρίσκεται στο Gitmo. Υπάρχει ένας κλώνος/σωσίας που παρουσιάζεται δημόσια. Αυτοί οι δύο λειτουργούν μέσα σε μια μεγαλύτερη ομάδα η οποία εκτελεί τις επιχειρήσεις Project Blue Book. Συμμετέχουν στις πρόσφατες θεάσεις. Είναι οι «διαχειριστές χρημάτων». Θα υπάρξουν αρκετές ακόμη θεάσεις, καθώς προετοιμάζονται για τη μεγάλη εξωγήινη εισβολή».

Και με αυτά, ας δούμε τις πιο πρόσφατες αλλόκοσμες θεάσεις.

UFO στις Άνδεις, Σαντιάγο, Χιλή, 13/02/23

Τέξας, ΗΠΑ, 02/03/2021. Εξωγήινα drones.

Πολλά drones πάνω από την Κίνα, 14/02/2023

UFO στην Ισπανία, 15/2/2021

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/02/Spain-2-15-21.mp4?_=11

Εξωγήινο σφαιρικό drone πάνω από την Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Προβολή bluebeam στον ουρανό πάνω από την Ουκρανία.

Λάβετε υπόψη, όμως, ότι αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου παρά το τέλος του παγκόσμιου θεάτρου Rockefeller. Όταν τελειώσει, η ανθρωπότητα θα απελευθερωθεί.

πηγή

Κεράστε μας έναν καφέ!
paypal.me/EternalNowblog

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s